Известие

Collapse
No announcement yet.

Ве4е е крити4но

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ве4е е крити4но

Колеги от тру дена ве4е положенбието е много зле както бях писал набензин Алфата не работи добре оба4е ве4е кат пусна педала на газта направо падат оборотите и си гасне ко става незнам безин ли не и стига незнам .вазможно ли е бензиновата помпа на ниски обороти да не ка4ва гориво достата4но ,4е кат я гледам в прозра4ното филтар4е как плюе ме самнява нещо
    Благодаря за саветите предваротелно
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Ако нямаш дебит може би лостчето което бута палеца на помпата се е протрило малко.Намери си друго и ги сравни или това малко го навари(2мм.максимум).Като завъртиш на стартер трябва да хвърля яко

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

като за начало можеш да си почистиш карбураторите /ако съм разбрал правилно/ данеби ако си я карал дълго на газ да са се поокислили малко и да са се запушили жигльорите.Най малкото можеш да махнеш лулите на кабовете и да почистиш главните жигльори,пък тогава да видиш

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
        като за начало можеш да си почистиш карбураторите /ако съм разбрал правилно/ данеби ако си я карал дълго на газ да са се поокислили малко и да са се запушили жигльорите.Най малкото можеш да махнеш лулите на кабовете и да почистиш главните жигльори,пък тогава да видиш
        Колега в неделя 4истих главните жиглиори дет са отгоре там вси4ко е кристално 4исто но по надолу непосмях да го отворя 4е ако разбазикам нещо няма как да ходя на работа и става некакъв ужас направо
        Но но наистина може да се е протрил лоста на помпата 6те я погледна нова маи струва около 20 кинта ако е така направо 6те я сменя
        но все пак не е каранана центровка 3 години щото тука нема кои тря да я карам на София при клубарите но са нямам вазможност за сажаление .
        Иначе на газ варви много добре и сас 10 лева газ минавам 150 КМ и не я жаля ,паля и гася на бензин неби трябвало да изсухне
        а някаде отдолу под клапите маи има некви жиглиори ама несмея да пипам
        Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
        Звукът може да бъде
        описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Ами бензиновия филтър къде си го монтирал, преди или след помпата?Защото е по-добре да бъде преди помпата.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
          X